ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΓΛΥΚΙΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΙ

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΓΛΥΚΙΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΙ










Για 6 άτομα • 400 γρ. φύλλο σφολιάτας • 200 γρ. γλυκοπατάτες σε κύβους • 200 γρ. γλυκιά κολοκύθα σε κύβους • 2 κόκκινα κρεμμύδια κομμένα στα οχτώ • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο • 250 γρ. τυρί μπρι σε κύβους • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο • 1 κουτ. γλυκού ξερό θυμάρι Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190° C. Απλώνουμε τη σφολιάτα σε ένα παραλληλόγραμμο βουτυρωμένο ταψί. Βάζουμε τις γλυκοπατάτες, την κολοκύθα, το θυμάρι και τα κρεμμύδια σε ταψί με το ελαιόλαδο και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να μαλακώσουν. Απλώνουμε το μισό τυρί πάνω στη ζύμη και μετά τα λαχανικά, το σκόρδο και το υπόλοιπο τυρί. Ψήνουμε για 20-30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η ζύμη.marieclaire.

 
  • tselemedes © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes